Over

Over Brabound

Brabound – Noord-Brabantgebonden aan BrabantBrabo. Wij zijn deze blog begonnen om jullie kennis te laten maken met het échte hippe en gezellige Noord-Brabant zoals wij dat kennen. Je kunt hier hotspots uit heel Brabant checken, ideeën opdoen voor themaroutes door prachtige Brabantse plaatsen, kennismaken met inspirerende Brabanders en met ons mee on tour door de rest van Nederland of de wereld.

Reggy

Geboren en getogen in hartje Brabant wist ik meteen dat wonen in de Randstad niet voor mij weggelegd was. En hoewel mijn grote passie reizen is – is het heerlijk om altijd weer naar het bourgondische Brabantse leven terug te keren. Mijn naam is Reggy (jawel, mét een ‘zachte g’), 24 jaar en een echte Brabantse dus. En een aantal clichés zijn dan ook waar: ik ben gek op carnaval, drink regelmatig een (speciaal) biertje en vind het heerlijk om lekker te eten.

Marisse

Mijn naam is Marisse en ik ben 25 jaar. Van origine kom ik uit de omgeving van Rotterdam en heb tussendoor ook nog in Amsterdam en Kopenhagen gewoond. Voor mijn studie ben ik in 2009 naar Breda verhuisd en daar woon in ondertussen dus alweer een tijdje (met tussenpozen). Ik heb m’n hart verloren in en aan Brabant en ben daar dan ook niet weg te slaan. Een échte import-Brabander dus.

1 comment

  1. Leuke site dames. Ik als rasechte Brabander (nog steeds in Breda wonende) werk inde Randstad. Maar elke keer als ik weer over de Moerdijkbrug terugrijd, voel ik dat ik weer thuis ben. Leuk om alle, voor mij, nieuwe plekjes in Breda te ontdekken.

Geef een reactie