Artikel Disclaimer

Als je wat vaker op Brabound te vinden bent, zie je ook wel eens gesponsorde artikelen voorbij komen. Omdat we graag transparant willen zijn over hoe wij te werk gaan, vind je hier meer informatie over reviews, advertorials en meer.

REVIEWS OVER PRODUCTEN

We vinden het erg leuk als je besluit een product naar ons op te sturen. Helaas, kunnen we niet over alle artikelen een review schrijven. Dit doen we enkel als we zelf enthousiast zijn over het product en het binnen onze visie past. Een review is dus altijd onze oprechte mening over een product of dienst. Als wij producten toegestuurd hebben gekregen, vermelden wij dit onder ons artikel.

ADVERTORIALS

Er kunnen ook advertorials verschijnen op Brabound.nl. Dit staat meestal onder het artikel aangegeven. Wederom nemen wij alleen advertorials aan als deze bij Brabound past en een link met Brabant betreft.

WINACTIES

Soms krijgen we ook de mogelijkheid om een winactie te verloten onder onze lezers en volgers. We verloten alleen producten waar we zelf achter staan of die we doorgaans zelf getest hebben. Voor een winactie krijgen wij ook vaak een compensatie; dit kan in de vorm zijn van een betaling of in natura.

AFFILIATE LINKS

Naast voorgaande mogelijkheden zijn we ook aangesloten bij het partnerprogramma van Bol.com en Wehkamp. Dit betekent dat we een link plaatsen naar een product dat op één van deze pagina’s te koop is. Als dit product daadwerkelijk via deze link gekocht worden krijgen wij een klein percentage van de sale.

We proberen natuurlijk altijd een goede balans te vinden in gesponsorde content en onze reguliere content. We gebruiken deze mogelijkheden om te kunnen blijven doen wat we het liefst doen: bloggen. En op deze manieren kunnen we toch een klein beetje geld verdienen en meer tijd steken in alle verhalen die we jullie graag nog vertellen over Noord-Brabant. We hopen dat jullie dit begrijpen.