Breda

20160219-DSC_0193-Haven

Wat leuk! Waarschijnlijk heb je een dagje Breda op de planning staan en ben je op zoek naar een toffe route. Op deze pagina hebben we een aantal leuke routes uitgestippeld en deze onder verdeeld in een aantal thema’s. Lees snel verder en mocht je ergens vragen over hebben, laat het ons dan vooral weten – dan proberen we ze zo snel mogelijk te beantwoorden.

ROUTES

Hipster route Breda
Culturele Route Breda

PRAKTISCHE INFORMATIE

Parkeren
Kom je met de auto? Dan is het natuurlijk handig als je weet waar je zoal kunt parkeren. Bovenstaande routes beginnen bijna allemaal bij bushalte Vlaszak. Direct naast de bushalte zit ook een parkeerterrein, namelijk parkeerterrein Beyerd/ Vlaszak. Parkeren in de binnenstad is bijna overal aan de dure kant. Vind je het niet erg om wat verder te lopen, dan kun je hier alle parkeergarages bekijken of alle parkeerterreinen en eventueel de prijzen met elkaar vergelijken.

Openingstijden
De winkels in het centrum van Breda zijn elke dag van de week geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Behalve op maandag (13:00 – 18:00 uur) en zondag (12:00 – 17:00 uur). Elke donderdagavond is het koopavond en zijn de meeste winkels tot 21:00 uur geopend.