Creatief koffiecafé Buutvrij in Tilburg

Koffietentje Tilburg

Soms loop je weleens binnen bij een koffietentje en ben je op slag verliefd. Dat gebeurde een paar jaar geleden bij creatief koffiecafé Buutvrij. Eén van Brabounder Marisse’s favoriete lunch/koffie/werk-spots in Tilburg. Het interieur is allemachtig prachtig, de kunst geweldig, de sfeer fijn en het eten & drinken om van te smullen.

Buutvrij Tilburg
Buutvrij Tilburg

CREATIEVE PLEK

Buutvrij is niet alleen een koffietentje en lunchspot, het is ook een expositieruimte voor creatievelingen en ontwerpers. Wij mochten deze keer genieten van de illustraties van Eline van Brussel van Centprent. Gedetailleerde illustraties met een knipoog, daar houden wij wel van.

Buutvrij2
Buutvrij Tilburg
Koffietentje Tilburg

LUNCH & LEKKERS

Wij genoten van een heerlijke lunch met een fijn koel drankje. Voor deze gezonde pannenkoek met dadel, banaan en cacao nibs en deze gegrilde panini komen we zeker terug! Al zijn de taartjes op de bar ook wel een hele goede reden… Die zijn sowieso nog het proberen waard.

Lunch Tilburg
20160605-DSC_0199-Buutvrij
Koffietentje Tilburg
Koffietentje Tilburg
Lunch Tilburg

Buutvrij is te vinden op Stationsstraat 49 in Tilburg.
Openingstijden:
di-vr: 9:00 – 18:00 uur
za: 10:00 – 18:00 uur
zo: 12:00 – 18:00 uur

Ben jij weleens bij Buutvrij geweest? Of staat het op je to-go-lijstje?

Misschien vind je dit ook leuk:

3 comments

  1. Jaaa Buutvrij is een van mijn favoriete koffietentjes. Ik vind het zelf heel tof dat ze studenten de kans geven om hun producten tentoon te stellen / verkopen. En daarnaast is de koffie ook nog eens heerlijk :)