Strijp-S in Eindhoven

Strijp S Eindhoven

Strijp-S: het creatief en cultureel hart van Eindhoven. Een plek waar je eigenlijk niet meer weg wilt zodra je het ontdekt. Deze plek stond al langer op onze wishlist, dus wij gingen op ontdekking uit. Wat een toffe plek! Je bent hier op het juiste adres voor heerlijke koffie, een lekkere lunch en leuk shoppen. In zo’n 5 minuutjes ben je met de bus vanaf het centraal station bij bushalte Stijp S. Vanaf daar kan het ontdekken beginnen.

URBAN SHOPPER

Van het shopping walhalla Urban Shopper word je zó blij! Je kijkt je ogen uit tussen alle kleine winkeltjes binnen. De grote industriële fabriekshal is gevuld met kleine loodsjes (moeilijk te omschrijven). Tussen deze winkeltjes zit er voor ieder wat wils. Bij Daily Poetry kun je bijvoorbeeld terecht voor de leukste cadeautjes en interieur items. Echte fietsfanaten kunnen zich helemaal uitleven bij Velo d’Anvers. Maar je vindt er ook een barber, creatieve kledingwinkels, muziek en design.

Urban Shopper Eindhoven
Urban Shopper Eindhoven
Daily Poetry Eindhoven
Daily Poetry
Urban Shopper
Velo d'Anvers

VERSHAL HET VEEM

Bij Vershal het Veem kun je terecht voor een lekker kopje koffie of een burger of een brood of een biertje en ga zo maar door. Dé plek om rond te lopen, te genieten van alle geuren en rustig jouw ideale lunch- of koffiepauze uit te kiezen. Wij kozen hier voor een koffie to go van Koffie Keuten. Een aanrader!

Vershal het Veem
Vershal het Veem
koffieleuten eindhoven

ONDER DE LEIDINGSTRAAT & INTELLIGENTIA ICE

Dit is een plek waar we nog naartoe terug moeten. Met het drukke programma zaterdag waren we helaas niet in de gelegenheid overal koffie te drinken en binnen te kijken. Onder de Leidingstraat en Intelligentia ICE zien er glurend door het raam vanaf buiten al zo leuk uit, dat is een bezoekje waard. Deze staan dus eigenlijk nog steeds op onze wish list.

Strijp S Eindhoven

Wij zouden er wel willen wonen… wat een heerlijke plek. Deze blogpost laat nog maar een klein deel van al het leuks zien! Ben jij al weleens op Strijp-S geweest? En wat vond je ervan?

Misschien vind je dit ook leuk: