De eerste biologische frietwinkel van Breda!

Frietwinkel Breda

Vanavond was het dan eindelijk zo ver: de opening van de eerste biologische frietwinkel van Breda! En terwijl ik dit aan het schrijven ben, ben ik nog aan het nagenieten van deze heerlijke frieten. Want ook al mochten we ze al een keertje proeven bij Eeterij op Wielen; het blijven wel echt de beste frietjes die ik ooit gegeten heb. En ja, dat durf ik zomaar te zeggen! :-)

Frietwinkel Breda
Frietwinkel Breda

Rond 18:30 uur liepen we naar de gloednieuwe winkel gevestigd aan de Korte Brugstraat op nummer 1 – en het was al gezellig druk. We kregen een fijn welkomstdrankje en er werd een kort introductiepraatje gehouden. Niet heel veel later was het dan eindelijk zover; we mochten frietjes gaan proeven!

Dit was ook meteen het eerste moment dat we het pand van binnen mochten bekijken. Industrieel, modern maar toch gezellig ingericht. Daar houden we van! Ook de frietenbakker achter de balie maakte er een klein feestje van toen hij ons liet zien hoe echte verse frieten gemaakt én omgeschud worden. Wat een sfeervolle opening van deze hele fijne biologische friettent waar we zeker nog heel vaak binnen zullen lopen! Bedankt Dapp Bio Food!

Frietwinkel Breda
Frietwinkel Breda
Frietwinkel Breda
Frietwinkel Breda
Frietwinkel Breda

De Frietwinkel is te vinden op Korte Brugstraat 1 in Breda.
Openingstijden:
ma-za: 11:30 – 21:00 uur
zo: 11:30 – 17:00 uur

Ga jij een keer de biologische frietjes van de Frietwinkel proberen?

Misschien vind je dit ook leuk: