De Nieuwe Winkel in Breda bestaat 2 jaar!

de Nieuwe Winkel Breda

Een tijdje geleden schreven we al kort over De Nieuwe Winkel in Breda, maar deze winkel verdient een eigen artikel. Zeker omdat het zijn 2-jarig bestaan viert! Het is één van onze favoriete winkels om rond te struinen, nieuwe producten te ontdekken en cadeautjes te scoren. Deze mag je echt niet missen tijdens jouw dagje Breda!

De Nieuwe Winkel bestaat ondertussen alweer 2 jaar, maar het lijkt nog zo kort geleden dat deze toffe winkel zich vestigde op de Tolbrugstraat 24. De etalage ziet er ontzettend uitnodigend uit, dus dat moest destijds natuurlijk ontdekt worden. En wat een feest! Na 2 jaar komen we er nog regelmatig, zeker nu in combinatie met Brabound.

De Nieuwe Winkel
De Nieuwe Winkel
De Nieuwe Winkel
De Nieuwe Winkel

VOOR DE ONDERNEMER

De Nieuwe Winkel biedt ondernemers een podium voor hun producten. Zo kan men als creatief een plekje huren in de winkel. Een prachtig concept voor als je je producten zichtbaar en fysiek wilt verkopen, waarbij je niet continue bezig hoeft te zijn met de verkoop. Bovendien wil je je producten er überhaupt plaatsen zodra je met één voet De Nieuwe Winkel binnenstapt. Wat een fijne sfeer!

De Nieuwe Winkel
De Nieuwe Winkel

VOOR DE BEZOEKER

Al die gehuurde plekjes biedt het winkelend publiek een enorme variëteit aan producten die je niet zomaar overal tegenkomt. En dat is nu juíst waar wij zo van houden! Nieuwe, mooie producten en ondernemers ontdekken op één plaats. Er vinden vaak wisselingen plaats in de winkel qua ondernemers en producten, maar ook qua indeling. Dit houdt het fris en iedere keer weer verrassend.

De Nieuwe Winkel
De Nieuwe Winkel

Nogmaals: De Nieuwe Winkel mag je niet missen. Je wordt er blij van! Dus ben je op zoek naar inspiratie, gezelligheid, mooie producten, cadeautjes, of wat vermaak? Tolbrugstraat 24. Openingstijden:
wo-vr: 10:00 – 18:00 uur
za: 10:00 – 17:00 uur
zo: 13:00 – 17:00 uur

Ben jij weleens bij De Nieuwe Winkel geweest? En, net zo enthousiast?

Misschien vind je dit ook leuk: