4 hippe shops in Den Bosch

Webshops Only Den Bosch

Dat er in Den Bosch maar steeds weer hele fijne nieuwe winkels bijkomen, laat dit leuke lijstje wel zien. Wij zijn altijd al fan van concepstores, of winkels met een eigen visie en assortiment; en dat hebben al deze winkels met elkaar gemeen. Daarnaast bevinden ze zich ook nog eens allemaal aan of in de buurt van de Vughterstraat; een goede reden om daar volgende keer jouw winkelroute te beginnen. Kijk je met ons mee?

WEBSHOPS ONLY CONCEPT STORE

De eerste aan de Vughterstraat is Webshops Only Concept Store. Een conceptstore dus, waar webshops een stukje van de winkel kunnen huren. Als bezoeker van de winkel kun je dus eigenlijk live webshoppen en de producten die je normaal alleen online te zien krijgt een keer in je handen hebben. Inmiddels hebben zich al ontzettend veel webshops aangesloten, waaronder een paar hele fijne zoals: Bruut Wonen, Mooi Makers, Eline Rosina, A Little Bird Told Me en Zoedt. Maar eigenlijk zou je niet eens op zoek moeten naar al die online webshops en gewoon een keer binnenlopen. Ook als je zelf bent op zoek naar inspiratie voor in huis, cadeautjes of sieraden.

Webshops Only Den Bosch
Webshops Only Den Bosch
Webshops Only Den Bosch
Webshops Only Den Bosch

DAILY POETRY

Je kon al eens eerder over één van deze leuke winkels lezen in ons lijstje over Strijp-S in Eindhoven. Maar goed nieuws: want er is óók een Daily Poetry te vinden in Den Bosch! Eigenlijk zegt de naam het al; Daily Poetry verkoopt vooral spulletjes die écht poëtisch mooi kunnen zijn. Zo kun je o.a. terecht voor kledingmerken als Sessùn, Wunderwerk & People Tree, regenjassen van Stutterheim & Rains, illustraties van Liekeland, veel plantjes, rugzakken van Qwstion en nog meer fijne cadeautjes. Kortom: hier kun jij terecht voor een leuk cadeautje aan jezelf of een ander. En mocht je misschien liever een dagje niet aan shoppen willen besteden dan is Daily Poetry ook heel fijn om gewoon even binnen te lopen en van het interieur te genieten.

Daily Poetry Den Bosch
Daily Poetry Den Bosch
Daily Poetry Den Bosch
Daily Poetry Den Bosch

KOEKWAUS

Maak je klaar voor nóg een hele leuke conceptstore, namelijk Koekwaus! We hebben al zo vaak meerdere mensen horen zeggen dat dit zo’n fijne winkel is – en dat heeft ook mede te maken doordat het heel fijn ingericht is. Koekwaus, opgezet door twee gezellige Brabantse zussen, verkoopt vooral heel veel leuke hebbedingetjes. Zo hebben ze (de inmiddels alom bekende) lightboxen, leuke woonaccessoires, sieraden, zonnebrillen en travel guides. Maar natuurlijk nog veel meer… Ook eentje om gewoon even binnen te lopen en je te laten verrassen door al het moois wat Koekwaus je te bieden heeft.

Koekwaus Den Bosch
Koekwaus Den Bosch
Koekwaus Den Bosch

OAK

Oké, eigenlijk hoort deze laatste niet helemaal in het rijtje ‘Vughterstraat’ thuis – maar omdat deze winkel prachtig is willen we deze maar al te graag met jullie delen. We hebben het natuurlijk over Oak. Ze noemen zichzelf een mini-warenhuisje in hartje Den Bosch en je kunt er dan ook terecht voor vrouwelijke, originele, betaalbare en stijvolle items. Hier kun je o.a. de tassen van Napsoe tot rekenen en het Deense kledingmerk Numph. Ook een winkel om even te vergeten dat je eigenlijk net een nieuwe tas gekocht hebt… (Er kan er best nog eentje bij. Toch?)

Oak Den Bosch
Oak Den Bosch
Oak Den Bosch

Webshops Only Concept Store
Webshops Only is te vinden op Vughterstraat 47.
Openingstijden:
di-vr: 10:000 – 17:30 uur
za: 10:00 – 17:00 uur
zo: 13:00 – 17:00 uur

Koekwaus
Koekwaus is te vinden op Vughterstraat 107.
Openingstijden:
di-vr: 10:00 – 18:00 uur
za: 10:00 – 17:00 uur
zo: 12:00 – 17:00 uur
Maandag gesloten.

Daily Poetry
Daily Poetry is te vinden op Vughterstraat 72.
Openingstijden:
di-vr: 11:00 – 18:00 uur
za: 11:00 – 17:00 uur
zo: 13:00 – 17:00 uur

Oak
Oak is te vinden op Snellestraat 47.
Openingstijden:
di-vr: 10:00 – 18:00 uur
za: 10:00 – 17:30 uur
zo: 13:00 – 17:00 uur
Maandag gesloten.

Ga jij deze winkels bezoeken op je volgende dagje uit in Den Bosch?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 comment

  1. Jaa Den Bosch <3 OAK kende ik nog niet, daar moet ik zeker nog eens een keertje naar toe. Mooie foto's ook :)