De leukste Brabantse Bloggers #4

Brabantse Bloggers

Na deel 1, deel 2 én deel 3 is het vandaag alweer tijd voor deel 4! Ook vandaag hebben we weer 3 leuke Brabantse bloggers voor je op een rijtje gezet! En ook deze keer laten we weer zien dat Brabant genoeg leuke verhalen online naar voren kan brengen. Met deze week het populaire fashion blog van Jamie en Silvy en de foodblogs van Marieke en Stephanie!

THE GIRLS BEHIND THE CAMERA

The Girls Behind the Camera

Jamie en Silvy uit Eindhoven van The Girls Behind the Camera zijn inmiddels razend populair met hun blog over fotografie en fashion. We zijn vooral fan van hun blog door de mooie foto’s (hoe kan het ook anders) en dat alles zo heerlijk overzichtelijk geschreven is. Zeker een blog om te volgen, al kijk je misschien alleen de plaatjes!

SCHEPJE SUIKER

Schepje Suiker

En ook onze volgende blogger Marieke van Schepje Suiker is afkomstig uit een stadje niet ver van Eindhoven, namelijk Helmond! Een heerlijk zoet foodblog met vooral heel veel leuke (en zoete) recepten, nieuws en een enkel ‘kidsproof’ blog. Een fijn blog om inspiratie vandaan te halen als je op zoek bent naar goede ideeën voor een feestje of etentje.

GREAT LITTLE KITCHEN

Great Little Kitchen

Stiekem ook nog best een beetje nieuw voor ons is het blog Great Little Kitchen van Stephanie. Afkomstig uit Breda blogt ze over alles wat met food te maken heeft! Ze geeft een kijkje in eigen keuken, andere keukens, blogt over food-events en natuurlijk over genoeg recepten die wij ook graag nog eens willen proberen!

En kende jij deze bloggers al?

Misschien vind je dit ook leuk:

8 comments

 1. Wat super leuk dat wij er tussen staan, dankjewel! Misschien keer gezellig kletsen met een bakje koffie in Eindhoven? :)

  Liefs,
  Jamie

 2. jaaa leuk! Ik volg Jamie en Silvy al een aantal jaar :)Leuk om zo meer bloggers uit Brabant te leren kennen!

 3. Super leuk om mijn blog er tussen te zien staan! (Klein puntje, ik kom uit Helmond maar ach, detail en kan je ook nergens terug vinden trouwens 😉)

  Liefs, Marieke

 4. Lijkt ons een heel goed plan, Jamie! We sturen jullie wel even een mailtje om een datum te prikken!

 5. Het lijstje met toffe Brabantse bloggers is lang – maar daar horen deze bloggers en ook Jamie en Silvy zeker tussen. Leuk dat je ze al volgde!

 6. Oh, dat is zeker een klein puntje. Ik ga het meteen even voor je aanpassen. Sorry voor de kleine verwarring. :-)

 7. Dat ik jullie blog als rasechte Brabantse nu pas ontdek! Ik heb flink wat bij te lezen zie ik ;) Leuke blogs lichten jullie uit, ik ga ze even bekijken :)

 8. Dankjewel Sylvia! En dat is geheel wederzijds want wij kenden jouw blog ook nog niet! Wij hebben ook een hoop bij te lezen. Leuk om je blog voorbij te zien komen!