Brabound is nu Stadsblogger!

Stadsblogger

Wat leuk dat je Brabound hebt gevonden! Wij, Reggy en Marisse, zijn Brabound begin 2016 begonnen, omdat we merkten dat het altijd gezellige Noord-Brabant wel wat meer aandacht verdiende in de ‘hotspot-wereld’. We woonden al jaren met heel veel plezier in Breda en zagen dat er genoeg om ons heen was om over te schrijven.

Meer geweldige hotspots en plaatsen

Gaandeweg, plus twee verhuizingen later, kwamen we erachter dat niet alleen Brabant dit probleem ondervond, maar ook andere (kleinere) steden zoals Zutphen, Doetinchem en Dordrecht. Er is daar genoeg te beleven alleen kun je het online nog niet (makkelijk) vinden waardoor je die mooie parels misschien wel zomaar voorbijloopt. Dat is zonde!

Netwerk van lokale bloggers

We verzamelden op Stadsblogger.nl een netwerk van lokale bloggers in een heleboel steden in Nederland die met passie schrijven over de hotspots in hun stad of dorp. Net als op Brabound leer je zo de leukste hotspots kennen op wellicht (voor jou) onverwachte plaatsen. Dus laat je op Stadsblogger.nl inspireren voor jouw volgende dagje uit. Zoek met de zoekfunctie, scroll door alle blogs of kijk welke stadsblogger jou het meest aanspreekt. Kortom, je bent er zo uit.

Vragen, interesse om stadsblogger te worden of interesse in een samenwerking? Je kunt ons mailen op hallo@stadsblogger.nl.

Je kunt Stadsblogger volgen op Facebook, Instagram en Pinterest.

Stadsblogger

Misschien vind je dit ook leuk: