De top 5 best gelezen artikelen van september 2016

OverzichtBrabound

Tijd voor een recap op september! Wij vinden het superleuk om terug te zien welke artikelen het beste scoren bij onze lezers en daarom leren we heel veel van een top 5 met best gelezen artikelen. Mis jij nou nog iets of wil je ons graag uitnodigen voor een nieuwe hotspot of ander nieuwtje? Of ben je juist heel nieuwsgierig naar wat je afgelopen maand gemist hebt? Lees dan snel verder en laat het ons vooral weten als je nog iets mist op Brabound.nl!

1. GEZOCHT: BOURGONDIËRS DIE VAN EEN GOED GESPREK HOUDEN

Yay! Wij vinden het heel leuk dat dit artikel op 1 staat. Een kort interview met Evelyne die een passie heeft voor goede gesprekken over maatschappelijke vraagstukken, onder het genot van lekker eten en drinken, en het helemaal voor zich ziet om een plek te creëeren waar al deze elementen samenkomen (bij STEK in Breda). Daar hadden we het dan ook over in dit artikel en het is leuk om te zien dat er zoveel geïnteresseerden zijn. We kunnen nu alleen maar hopen dat deze avonden een groot succes waren.

Stek Breda

2. UILENBURG: DÉ SPECIAALBIEREN HOTSPOT VAN DEN BOSCH!

Ondanks dat we dit artikel al in maart op ons blog plaatsten, blijft het toch één van de meest gelezen artikelen. Het is duidelijk dat je in Den Bosch terecht kan voor verschillende speciaalbieren en dat deze bourgondische stad genoeg prachtige hotspots heeft die zeker niet onbekend mogen blijven. Dus weet wat je te doen staat als jij fan bent van speciaalbieren en dit artikel nog niet gelezen hebt…

Jheronimus Bar le Duc

3. 4 HIPPE SHOPS IN DEN BOSCH

Wij worden blij van deze vier hele toffe shops in Den Bosch en jullie blijkbaar ook! We houden van concept stores en shops die een duidelijk verhaal en visie met hun bezoekers willen delen. En de winkels die in dit lijstje staan, zijn daar zeker een onderdeel van. Een heel fijn lijstje als je binnenkort een bezoekje gaat brengen aan Den Bosch!

Webshops Only Den Bosch

4. BRABOUND’S WEEKENDGIDS VOOR 2, 3 & 4 SEPTEMBER

Deze maand zijn we begonnen met het introduceren van weekendgidsen. Fijne lijstjes die op een rijtje zetten wat er dat weekend te doen is in Noord-Brabant. Leuke evenementen, maar ook nieuwe hotspots die de moeite waard zijn om te bezoeken. De eerste weekendgids op 2, 3 en 4 september viel met een top 4 blijkbaar in de smaak. Iets wat we vanaf nu dan ook vaker zullen gaan doen!

weekend gids

5. BALI JAMES IN BREDA

Bali James is so far absoluut onze favoriet als het gaat om Aziatisch eten in Noord-Brabant. Zeker omdat we allebei in Bali geweest zijn, worden we blij van al deze herinneringen die we hebben bij de Indonesische smaken en gerechten. Even terug naar het eiland van de goden. En daarom absoluut een aanrader als je dat ook graag een keertje wil óf gewoon onwijs kan genieten van de Indonesische en Balinese keuken. Het allermooiste aan dit hele verhaal is dat ze bij Bali James wijn durven te combineren met het eten, iets wat niet een normaal gebruik is in Azië. Genoeg redenen dus om een keertje te gaan proeven.

Bali James Breda

Wat was jouw favoriete artikel van de maand september?

Misschien vind je dit ook leuk: